Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man som travl forælder står i supermarkedet efter fyraften og skal finde på en hurtig og nem aftensmad, er det fristende at kaste en færdig mikroovns ret fra frost i indkøbskurven. Eller simpelt hen forlade supermarkedet og snuppe noget fast food på vejen hjem. Man gider trods alt ikke bruge timer over komfuret, når børnene er utålmodige, og ens egne tarme skriger.

Nem og hurtig mad til aften med koteletter i fad

Der findes dog så mange gode, danske retter, som er hurtige og nemme at tilberede. En af disse retter er koteletter i fad – en kendt og elsket middagsret, som efterhånden har fået status af ren klassiker. Koteletter i fad er utroligt nemt at lave, er et sundt og nærende måltid, og er samtidig virkelig lækkert både når det kommer til konsistens og smag.

Langt de fleste børn såvel som voksne kan lide koteletter i fad – og så har denne ret den helt store fordel, at samtlige ingredienser er i den billige ende. Såvel svinekoteletter som champignoner, fløde, flåede tomater og paprika kan fås hos en købmand eller i et supermarked – du skal ikke ud og finde eksotiske krydderier, urter eller andet tilbehør i dyre special forretninger. Og du skal ikke investere i særligt udstyr til madlavning. Koteletter i fad kræver intet andet end en normal stegepande til bruning, et komfur med en helt almindelig ovn, og så et ildfast fad til at anbringe koteletter samt sovs i.

Som tilbehør kan du for eksempel anvende kartoffelmos eller kogte kartofler, ris eller pasta, alt efter din – og din familie eller dine gæsters – smag.

Koteletter i fad – en basis ret med mange muligheder

Vil du lave noget særligt ud af dine koteletter i fad, kan du variere den eksisterende opskrift med forskellige krydderier eller andet tilbehør. Du kan finde inspiration til, hvordan du kan give retten dit eget personlige pift, på dk-kogebogen.dk