Carl Stahl har afdelinger forskellige steder i landet

18 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er jo ikke noget nyt, at man har en forretning eller en virksomhed, som der har afdelinger/butikker forskellige steder i landet.

Det er jo en god måde, som man kan ekspandere på og komme ud til flere kunder, hvis man mener, at der er grobund for at etablere en rentabel afdeling her.

Det kan jo så nogle gange bare været et lager og ikke en aktiv forretning, som man sætter op, men andre gange er det ens forretninger, som man kan finde forskellige steder i landet.

Nogle gange er det så en svær balancegang at finde ud af, hvornår man skal lave en ny forretning af samme type, så man ikke ender med at være konkurrent til sig selv.

image

Skal man lave mange, eller skal man lave få; eller er det nok med en enkelt?

Nogle gange er flere virkelig løsningen!

Kom til Carl Stahl, hvor det passer dig bedst!

Der er nogle forretninger såsom den slags, vi har med at gøre her, Carl Stahl, hvor man må sige, at der er en del for kunderne at spare, hvis man kan finde en butik, der er tættest dem selv.

For det er især med større og tunge produkter som dem, man finder hos Carl Stahl, hvor man gerne vil finde hen til det sted, som der er tættest på.

Nu er Danmark godt nok et mindre land, men derfor er det stadigvæk bare en fordel, hvis man ikke skal krydse broer og andet, når man skal ud at hente noget; også selvom vi måske er lidt nogle luksusdyr, når man ser på, hvor kort afstand der egentlig er fra de fjerneste landsdele til hinanden.

Så at man kan finde den her virksomhed i både Jylland og på Sjælland gør bare, at det bliver noget lettere at have med at gøre.

Flere Nyheder