Lys i hjemmet er en vigtig del af indretningen. Det handler ikke blot om funktion, altså at lampen lyser rummet op. Det handler også om det dekorative aspekt. Det vil sige, at lampen ser smuk ud og passer godt ind i din indretning og stil i rummet. Mange vælger derfor designerlamper fremfor billige lamper fra byggemarkedet. Designerlamper har nemlig noget af det hele. De har både funktion, design og kvalitet.

Derfor skal du indrette med designerlamper

Designerlamper kan give meget til din indretning. Den høje kvalitet gør, at de ofte holder i mange år. Det veludførte design er typisk meget tidløst, så du kan have dem hængende i ethvert rum og i lang tid og at de passer til de fleste stilarter. Dine gæster kan også genkende lamperne, og historien om designet indbyder næsten altid til nogle gode snakke om bordet. 

Designerlamper fra Le Klint

Le Klint er et dansk lampebrand med en lang historie bag sig. Firmaet Le Klint blev til i 1943, men allerede flere år inden havde P. V. Jensen-Klint eksperimenteret med den første plissé lampeskærm til en petroleumslampe. I 1943 blev firmaet formelt stiftet af sønnerne Tage og Kaare Klint. Siden da har virksomheden lanceret utrolig mange lamper og er blevet en form for dansk nationalskat. I de seneste år har fokus været på oplevelse og storytelling, idet brandet ønsker, at give deres tilfredse kunder mere end bare almindelige lamper, men designlamper der skaber en oplevelse samt varme og stemning i det rum, hvor de hænger i. 

Le Klint står bag både bordlamper, pendler, gulvlamper og væglamper. Deres mange designs er ofte hvide og derfor også meget tidløse. Selvom nogle af lamperne har fine detaljer, er de stadig meget enkelt udformet, og det er noget af det, der kendetegner brandet. Du finder derfor let lamper til ethvert rum og behov i deres mange kollektioner.