Er dit krancertifikat udløbet?

10 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis det er, at du fremviser sådan et krancertifikat, som der ikke findes nogen digital ditto til, og det er helt mørnet, så det næsten falder fra hinanden, og man kan dårligt læse, hvad der står på det, så er det nok ved at være lidt gammelt.

Men det behøver ikke betyde det store, at det er gammelt, for der er nogle af den slags certifikater, som der gælder hele livet, uanset hvor lang tid siden man tog det.

Men det skal man bare lige være sikker på, for selvom der sikkert ikke er så mange, der tjekker det løbende, så er det trods alt godt at kunne fremvise på forlangende.

Måske har man været væk fra den branche længe, hvor man skulle det certifikat, men nu er det så kommet på tale igen, men så er det reelt udløbet, når man skal vise det til en arbejdsgiver.
Det sætter jo en lidt tilbage, for så skal man hen at tage det igen…

Krancertifikat

Sørg lige for, at dit krancertifikat er opdateret

Der er så også de gange, hvor dette krancertifikat ikke længere lever op til de krav, som der er til den slags længere, og så skal man måske hen at tage det helt forfra igen.
Hvis man er heldig, så kan man måske nøjes at tage lidt supplerende op til, så dette certifikat er helt opdateret.

Det er noget, som man lige løbende må holde øje med, for tiden går hurtigt, og så kan det føles som ikke så lang tid siden, at man fik det certifikat, men det er faktisk flere årtier siden.

Som sagt er det ikke sikkert, at man skal vise det frem så meget, men det er bare uheldigt, hvis man går med den opfattelse, at det duer endnu, og så er det rent faktisk udløbet for længe siden.

Flere Nyheder