Hvis dine gulve trænger til at blive fornyet, så overvej at få poleret eller slebet og efterbehandlet dem, så de igen ser flotte ud. Det kan pynte rigtigt meget på dit hjem, at slitage og ridser fjernes, og den lak ell. lign., der er blevet slidt af, fornyes.  

GulvKanonen er et professionelt og erfarent gulvfirma og tilbyder deres service og gode kvalitet i hele landet, også i København og omegn. De har erfaringer med forskellige typer boliger og både privatpersoner, institutioner, virksomheder og boligforeninger i København.

Særligt i København er der mange ældre lejligheder, der har slidte trægulvet, og mange boligejere vælger at købe nye gulve, men de gamle gulve kan måske komme til at se nye ud med en afslibning og efterbehandling. Lad GulvKanonen vurdere, om du kan nøjes med det, så udgiften bliver lavere, og du alligevel får flotte gulve.

Hvis du f.eks. skal sælge din bolig, kan det forhøje værdien, hvis du får slebet gulvene. 

Processen ved gulvafslibning

Først taler GulvKanonen med dig om, hvilke resultat og forventninger du har til gulvet. Gulvfolkene vurderer gulvtypen og gulvets stand, og de har alle et godt øje og hænderne skruet rigtigt på.

Det er sjældent, at der er brug for at høvle gulvet. De starter typisk med en grovslibning med brug af maskine, 1 mm, for at fjerne rester fra tidligere efterbehandling og rette ujævnheder, og så bliver det slebet finere og finere, så det får en flot og glat overflade, og til sidst efterbehandles det med lak, maling, olie eller lud. Her rådgiver de også om, hvad du skal være opmærksom på afhængig af efterbehandlingen.

GulvKanonen kan med deres gode erfaring og professionelle gulvfolk tilbyde en god pris. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på behandling af dit gulv. 

Kan du selv slibe gulvene?

Du kan godt selv slibe gulvene, men det kan blive dyrere, hvis du ikke har erfaringen. Det er f.eks. svært at reparere en skade på gulvet, når du først har lavet den.