Få hjælp til fliserens i Aalborg

17 august 2021 Johanne Hansen

Når du først bemærker dét …

Har du nogensinde overvejet at tage et tættere kig på dine fliser diverse steder i huset? Det kan være alt fra dem i badeværelset, til gæstetoilettet, til dem på terrassen til dem i køkkenet. Er de egentlig så rene, som de burde være?

Os mennesker er nemlig rigtig gode til at glemme hvordan ting så ud, hvis forandringen sker stille og roligt. Det er lidt det samme som med, hvis man tager på – man opdager det sjælendt, før det er for sent, fordi ens omgivelser jo ikke lige fra den ene dag til den anden opdager, man har taget på. Især fordi man jo ikke bare tager på fra den ene dag til den anden. 

Det er lidt det samme med fliserne. Hvis vi går og kigger på dem hver dag, kan det være svært at opdage, hvordan de egentlig så ud engang. Måske du ser et gammelt billede fra dengang toilettet var nyt og kommer i tanke om, hvor rene de egentligt var. Hvis det er tilfældet, er det bare med at komme igang!

Forskellige typer fliserens

Du vidste det nok ikke, men der findes tonsvis af forskellige typer for fliserens, som skal bruges til at rense fliser med. Som hovedregel kan man sige, at fliser der 1-3 år gamle typisk bliver grønne. Du kan se det i fugerne, hvis du går tæt på, og når de ikke har siddet der længere tid end det, kan du faktisk bare nøjes med en algebehandling. 

Her er det derfor også vigtigt at vedligeholde dem, så man kan slippe afsted med den typiske algebehandling, der hverken er dyr eller kræver særlig meget. 

Men når det kommer til lidt ældre og ikke særlig vedligeholdte fliser, bliver de typisk mørke og får hvide pletter, som dog kræver en lidt mere intensiv rengøringsmetode. Men frygt ej – de kan sagtens blive rene igen, hvis bare du har lidt tålmodig. Så book en fliserens i Aalborg, du vil ikke fortryde det.

Flere Nyheder