Find den rette påskegave til at kickstarte foråret 2023

25 april 2022 Miranda Denise Rendboe

advertorial

Ønsk medarbejderne eller kunderne en glædelig påske med en påskegave til at kickstarte foråret 2023

Lysere dage går os i møde, og fuglenes kvidder synes højere og gladere. Som smilene på folks læber bredder sig i takt med den frembrusende sol, er den traditionsrige påske lige rundt om hjørnet. Det er endnu engang tid til sild, påskeæg, snaps og familie. 

Det er en af de tider på året, hvor vi samles med dem, vi holder af og viser, at vi har dem kært. Det er derfor også det perfekte tidspunkt at udvise taknemmelighed overfor kunder og medarbejdere. Om der vælges kunder eller medarbejdere eller måske endda begge dele, så er det forskellige måder at udvise taknemmelighed på. Den klassiske måde i forhold til medarbejderne består af en lille fin gave. I forhold til kunderne kan det være en rabat eller en lille overraskelse, som vedlægges alle ordrer i påsketiden. 

Påske, påskegaver

Hvad er den rette påskegave?

Det kan være vanskeligt at finde den rette gave, da vi alle er forskellige. Påsken har heldigvis sine traditioner, hvilket kan give nogle pejlemærker i forhold til en gave, som vil glæde mange, og vil være traditionsbundet.

Det er vigtigt, at gaven er gennemtænkt og har noget værdi. Det er altså ikke nok at købe det billige påskeæg i Netto eller at finde nogle gamle genstande på lageret. Gaven skal have noget stil og udvise taknemmelighed. Påskeæg er en helt accepteret gave, så længe det er af kvalitet. Det kan være fine chokolader fra et kvalitetsmærke, og de kan eventuelt leveres i en fin æske, eller der kan medfølge et lille mærkevarefad. Det kan også være små snaps eller en gaveæske med påsketema.

Inspiration kan findes gennem Påskefabrikken, som udbyder påskegaver, du ikke går galt i byen med. Udvis taknemmelighed under overrækkelsen af gaverne, og gestussen bliver endnu mere værd. 

Flere Nyheder