Du kender garanteret scenariet, at du skal ud at fiske, men så kommer de evindelige – men uundgåelige i sammenhæng med at fiske – fiskestænger i vejen, når du ud.

Dillen med at begynde at fiske er noget, som du også er hoppet på, efter du har set, at så mange af dine venner er begyndt på det, så du vil også være med til at fiske.

Du er endda nået dertil, hvor det ikke generer dig at skulle tidligt op for at fiske, for så kan du få lidt mere ud af dine dage også fridagene – og så er det bare en skøn måde at starte dagen på ved at være ude i naturen.

Og det er faktisk ikke kun, når det er godt vejr, at du kaster dig over denne fritidsaktivitet, for du er begyndt at få sådan en stor forståelse for det, at du har indkøbt en del af det rette udstyr inklusiv et par gode fiskestænger.

Der er blevet lånt bøger ind, konsulteret hos andre, og du har rodet internettet igennem for at finde informative forklaringer om det at fiske, og så ser du også udsendelser på TV om at fiske.

Men de fiskestænger kommer stadig i vejen for dig, når du både er indenfor og er ved at pakke dig sammen til at skulle ud, når du bærer dem ud i bilen, og når du skal til at fiske.

Det meste af tiden er du bange for, at du får en krog i øjet, fordi de her fiskestænger er så ustyrlige for dig.

Du overvejer endda bare at gå tilbage at fiske med net, fordi det trods alt var lettere at have med at gøre, men så vil du gå glip af det spændende med at se, hvad du kunne fange og lave din mad selv.

Her kan du så med fordel vælge nogle fiskestænger, som du kan skille ad og samle igen, så de lettere at have med at gøre.