Vi kender alle til problemet med at finde den rette håndværker, når der skal ordnes noget på hjemmefronten, men én ting er vores bolig – noget helt andet er vores udseende. Drømmer du om at få rettet tænderne, hvordan sikrer du dig så, at du vælger den rette tandlæge?

Det er i sig selv en stor beslutning at få rettet tænderne. Prismæssigt snakker vi om 20.000-49.000 kr., og uanset indtægt må det siges at være i den høje ende af prisskalaen for en såkaldt kosmetisk behandling. Så meget desto mere vigtigt er det at finde den rette behandler. Leder du efter en tandklinik, der tilbyder Invisalign i København, så læs med efter billedet – vi har samlet tre gode råd til at finde den rigtige.

Find en dygtig Invisalign-behandler

Som det første kan du med fordel gå en tur på nettet for at undersøge, hvilke klinikker der ligger i dit lokalområde – og ikke bare tandklinikker, men certificerede Invisalign-klinikker – så du ved, hvad du har at vælge imellem.

Når du har fundet udvalget frem, kan du begynde din research. Kender du nogen, der har erfaringer med de respektive tandlæger? Personlige anbefalinger er alt andet lige bedre end de digitale. Er det ikke en mulighed, må du tilbage på nettet. Trustpilot er et udemærket sted at kigge, hvis du vil vide, hvilke oplevelser tidligere patienter har med en given virksomhed. 

Når du har fundet to klinikker, der tiltaler dig – både på grund af anbefalingerne og måske også på grund af informationerne på deres hjemmeside – kan du gribe telefonen og ringe for at høre, om det er muligt at bestille tid til en forundersøgelse. Her finder du ud af, om Invisalign er en mulighed i dit tilfælde, ligesom du får flere informationer om processen og prisen og sidst men ikke mindst kan du mærke kemien – og derefter er det bare at vælge den bedste klinik.