Kan du få tiden til at gå i din bolig?

04 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis du bor sammen med familien, så hungrer man nok efter lidt tid til sig selv, fordi man enten skal være en god forælder eller en god partner, og der altid er opgaver som tøjvask, madlavning eller reparationer at lave.

Man må faktisk næsten påberåbe sig lov om at være sig selv og slappe af i bare nogle timer, hvor der ikke er bud efter en.

Så er der den helt anden kontrast, hvor man måske bor alene i en lejebolig i Jammerbugt, hvor man går på arbejde, men når man kommer hjem, så er der ikke så meget at lave.

Det meste kører på rutinen, fordi man køber ind, laver mad og forsøger at se noget TV, og så falder man ellers i søvn bagefter og starter forfra efter weekenden, hvor der så er nogle mindre udskejelser.

Og man forsøger at fylde den kalender op i weekenden, for man kan ikke lide tanken om at skulle bruge hele dagen i ens bolig alene.

bolig

Der er masser af tage sig til i den bolig

Det er ikke fordi, man ikke kan lide ens bolig, for den ligger godt og har en god pris, men det er mere det med at finde på noget at tage sig til, hvis man har en hel dag alene.

Man synes ikke, at man kan bruge en hel dag på at se TV, for det er noget andet, når man kommer hjem fra arbejde i hverdagen, hvor man er så udmattet, at man ikke kan få sig selv til at lave andet end at se TV og så ellers gå i seng bagefter.

I weekenden er man jo mere udhvilet, men man bliver bims af en hel dag i den lejlighed, så man skal næsten finde sig en hobby at tage til, besøge nogle naboer eller bare komme ud at gå nogle ture, så man ser andet end indersiden af ens bolig.

Flere Nyheder