Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du mener, du har prøvet alt, hvad der er værd at prøve for at holde op med at ryge, uden succes – så har du med stor sandsynlighed endnu ikke prøvet med en ecig. De rygestop midler, der findes på markedet – nikotin tabletter og tyggegummi samt nikotin plaster – er nemlig kun effektive imod den fysiske afhængighed. Og denne afhængighed, som handler om at få nikotin ind i kroppen, er kun en lille del af det samlede billede.

Den slemme afhængighed er den psykiske. Det er den, der får dig til at række ud efter dine smøger, når jobbet bliver stressende. Og det er den, der får dig til at trække udenfor sammen med alle de andre rygere for at ordne verdenssituationen under familiefesten, eller når I er i byen sammen.

Bryd rygevanen med en e-cigaret

Som du nok har gættet, handler det om vaner, som du har tillagt dig gennem dine år som ryger. Din smøgtrang drejer sig kun i begrænset grad om selve stoffet. Og det er svært at være social med de andre rygere i det lille fællesskab, hvis man står og gumler tyggegummi som en anden helgen. Derfor er en elektronisk cigaret – en såkaldt e-cigaret – utroligt velegnet til rygeafvænning. Den retter sig nemlig både imod den psykiske afhængighed, idet den giver dig noget at bappe på i rygepausen, og den fysiske, idet du selv kan justere indholdet af nikotin i den E væske, som påfyldes din e-cigaret. På den måde kan du skære ned på, eller evt. trappe helt ud af, dit nikotinforbrug.

Køb billig e-cigaret og tilbehør online

Hvis du ønsker at prøve en e-cigaret til rygestop, kan du finde et stort og varieret udvalg af elektroniske cigaretter samt tilbehør dertil – for eksempel E væske af høj kvalitet – i den online shop på prodamp.dk