Ønsker du et nyt, lækkert ur? Så vælg et fra Daniel Wellington! Det svenske brand er ungt, men har vist sig at være en af de store giganter i ure. De har på få år slået sig ind toppen, især hos de unge, og det må skyldes deres kontinuerlige, lækre designvalg. Urene betegnes ofte som stilrene og enkle – men tro ikke at de mangler dybde. Der bruges nemlig de nyeste og mest effektive komponenter i selve uret; både af materiale og model. 

Er du endnu ikke overbevist? Så må dette hjælpe. Daniel Wellington ånder for de rene linjer i et minimalistisk design. Dette passer perfekt til deres rå læderrem eller den yderst moderne NATO-rem, som de især er kendte for. NATO-remmen er et stykke historie fra den britiske flåde i 1970’erne. Den er farverig, men også et perfekt match til Daniel Wellington skiven. Urene kan selvfølgelig modtages med mange flere remme.

Når du skal købe dit nye ur, bør du handle hos Fangels. De har et stort udvalg fra Daniel Wellington.

Stort udvalg af Daniel Wellington

Fangels forhandler med et bredt spænd af ure fra Daniel Wellington. De er nemlig selv storelskere af brandet. De flotte remme, samt det stilrene design, går lige i hjerterne på disse forhandlere, og de ønsker, at du oplever det samme. Derfor har de valgt at sælge deres mange herre- og dameure, som findes enten i stål eller rosegold. Dermed er du garanteret et ur, der går i din smag. 

 

En sikker og troværdig butik

Fangels gør en kunst i god kundeservice. De går utrolig meget op i smykker, ure og meget mere. Til alle dine spørgsmål vil de stå klar med de rette råd, der vil hjælpe dig på vejen mod det helt rette look. Så hvorfor vente? Køb dit nye ur fra Daniel Wellington hos Fangels!