Når du vælger at erstatte din gamle manuelle græsslåmaskine med en smart og moderne robotplæneklipper sparer du timevis af arbejde hver eneste sommer. Du slipper for den hårde og ensformige tjans det er at slå græs – den klarer din robotplæneklipper for dig. Du skal blot huske at montere den medfølgende kanttråd så din robotplæneklipper ikke stikker af eller kører ind i dine bede.

Hvor kan jeg få hjælp til montering af kanttråd til robotplæneklipper?

Hvis du er usikker på hvorledes du selv monterer kanttråden således at den ikke kan ses kan du få hjælp hos Kabelnedlægning.dk. Kabelnedlægning.dk er specialister inden for robotplæneklippere, her under montering af kanttråd til robotplæneklipper.

Du kan blandt andet få hjælp til nedfræsning af din kanttråd således at den kommer til at ligge under jordens overflade. På den måde vil afgrænsnings kablet ikke kunne ses. Det er vigtigt at kanttråden placeres i den rette dybde. Den må ikke ligge så dybt at din robotplæneklipper ikke ved hjælp af sine indbyggede sensorer kan registrere kablet, og derfor kører ind i bede eller ud på vejen. Men den må heller ikke ligge alt for tæt på overfladen så den risikerer at blive blottet.

Kabelnedlægning.dk har mange års erfaring med montering af kanttråd til robotplæneklipper og kan således hjælpe dig med den korrekte montering. Uanset din plænes areal vil Kabelnedlægning.dk kunne montere dit afgrænsnings kabel så kanten af plænen kommer til at stå knivskarpt. Og så behøver du ikke at være nervøs for hverken ødelagte blomster bede eller en bortløben robotplæneklipper.

Der ud over kan Kabelnedlægning.dk hjælpe dig med at indstille din robotplæneklipper korrekt og med at installere den medfølgende app så at du kan styre din robotplæneklipper fra din smartphone eller din tablet. Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk’s services, og finde priser på montering af kanttråd til robotplæneklipper, på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk