Når du sal vælge lamper, som skal sprede en hyggelig og intim stemning i din stue, er det ikke altid funktionaliteten, du skal gå efter. Du har ikke brug for hverken skarpt og fokuseret lys (som det, der kommer fra en arbejdslampe, for eksempel en arkitektlampe) eller jævn og ensartet lys i hele rummet (som fra en loftlampe). Det, du har brug for er hyggelig og dekorativ belysning fra for eksempel bordlamper eller pendler.

Pendler – lamper med personlighed og stil

Mange forveksler pendler med loftlamper, men i modsætning til loftlamper hænger pendler fra loftet og er ikke fastgjort. Deres formål er heller ikke at kaste arbejdslys, snarere at skabe stemning og atmosfære.

Dette giver designeren mange muligheder for at lege kreativt med udformningen af pendlerne. Se for eksempel den utroligt smukke Hope pendel, som er designet af Franciso Gomez & Paolo Rizzatto for den italienske producent Luceplan. Denne dekorative pendel lampe, som er det seneste skud på stammen hos velansete Luceplan, er inspireret af gammeldags prismelysekroner, udsat for moderne teknologi.

Hope er designet til at gengive lys fra moderne lyskilder som for eksempel LED-pærer på så smuk og dekorativ en måde som overhovedet muligt. Den eksklusive skærm, som emulerer prismerne i en glas lysekrone, er specialslebet til at reflektere lyset på helt autentisk vis. Du får et relativt kraftigt lys, som giver rummet et helt særligt skær. Pendler fra Luvceplans Hope serie holder alle samme utroligt høje standard og kvalitet i såvel design som materialer.

Find de perfekte pendler til din stue online

Hos https://andlight.dk/shop/pendler-176c1.html finder du et sortiment på over seks tusind forskellige lamper – alle fra kendte og velansete producenter og designere så som DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, David Trubridge, decode, Design by Us, Trizo21, Vasanthi, Verner Panton, VIPP, holc, Please Wait to be Seated og RestartMilano.