Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

De fleste af os forbinder nok plakater med de tynde centerfolds, vi hev ud af ungdomsbladene og satte op på væggen med tegnestifter eller tape. Men plakater er så meget andet og mere end blot billeder af pop idoler eller heste. Moderne plakater holder en utroligt høj kvalitet, og kan pryde vægge i stuer og andre rum på lige fod med originale kunstværker.

Plakater med dyremotiver

Hvis du holder af dyr, eller har et barn, der gør, er det oplagt at finde flotte plakater med dyremotiver til såvel stue som entré, børneværelse eller andre rum. Enhver væg bliver flottere med den rette dekoration – og søde, smukke, vilde eller farlige dyr giver rummet et ekstra særpræg. Især til børneværelset er plakater med dyremotiver et hit. De fleste børn er meget glade for dyr, og vil være glade for hver morgen at slå øjnene op til kattekillingens, hundehvalpens, eller måske endog den glade løves velkendte ansigt.

Plakater med naturmotiver

Ønsker du at bringe naturen ind i din dagligstue, kan du finde et bredt udvalg af plakater med naturmotiver. Billederne kan for eksempel stamme fra vore hjemlige solbeskinnede strande, enge og bøgeskove, eller de kan være bragt ind fra fjerne, eksotiske lande. Du kan få plakater med blomstermotiver, eller med hele landskaber, dyr og fugle.

Plakater med kunst

Du kan også vælge at dekorere dine vægge med kunst fra kendte kunstnere – moderne såvel som klassiske. Det er nemlig muligt at finde alle de kendte værker i plakatform, så du ikke skal betale en formue for dekoration af vægge. Du kan få plakater med alle de store danske og internationale kunstnere – fra Picasso, Dali og Rembrandt til Per Arnoldi, Asger Jorn og Kurt Trampedach. Plakater med kunst fås i alle størrelser, og selvfølgelig i farver, som lægger sig så tæt op af de originale værker som muligt. Se et stort og varieret sortiment af flotte plakatersohu-shop.dk