Sensuel og forførende mandestrip med professionel poledancer

11 januar 2018 Astrid Pedersen
Sensuel og forførende mandestrip med professionel poledancer

Når der skal holdes fest for damerne, og du er løbet tør for idéer til aftenens underholdende indslag, kan du jo prøve at gå all in og hyre en professionel mandlig poledancer. Det er ikke alene sjovt og frækt at iagttage den mandlige krop folde sig ud i alle sine facetter, mens den betvinger den glatte pole.

En opvisning i poledance, udført af en professionel mandlig danser, er samtidig en opvisning i smidighed, rå muskelstyrke, balance, koordination, og en kombination af rytmesans og evner inden for koreografi og dramaturgi. Den erfarne og rutinerede poledancer ved præcist, hvordan han skal bygge sit show op, så det bliver såvel inspirerende og imponerende som frækt, vedkommende og pirrende for publikum.

Få et professionelt poledance show hos poledancer.dk

Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed, bør du tjekke poledancer.dk ud. Her finder du udelukkende det professionelle show, udført med respekt for genren og for publikums blufærdighedsgrænser. Du bestemmer selv, hvor mange elementer af decideret strip tease show, du ønsker i opvisningen.

Du kan også vælge, at der udelukkende skal udføres øvelser og dans på pole, således at der slet ingen publikumsinteraktion forekommer. Det er helt op til dig og din vurdering af dit publikums grænser – målet er at alle skal have en god oplevelse!

Læs mere på https://poledancer.dk/

Flere nyheder