Tre forskellige typer vinduer

01 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Når man har besluttet sig for, at nu er det tid til, at man vil have udskiftet sine vinduer i hjemmet, så kan det være rart med et indblik i de forskellige varianter der findes. Derfor har vi i dette indlæg udvalgt tre typer vinduer, som kan være aktuelle for dig at købe. Læs med herunder.

Dannebrogsvinduer

Det lyder meget dansk, og det er det egentlig også. Et dannebrogsvindue er et vindue, hvor træet der skiller glasset er formet som vores danske flag. Denne type vindue er på listen over de mere populære vinduer, da man typisk har fire steder man kan åbne dem, og derfor bedre kan justere hvor meget luft mand ønsker ind eller ud.

Hvis du vil høre mere om dannebrogsvinduer, eller måske endda bestille nogen til dit hjem, så kan vi anbefale at gøre det hos klarvinduer, som du kan finde lige her: https://klarvinduer.dk/vinduer/dannebrogsvinduer

Bondehusvinduer

Et andet populært vindue, som man finder i mange af de danske hjem, det er bondehusvinduer. Ikke de gammeldags vinduer, som man ser på en gammeldags gård, men vinduer som er lavet med inspiration derfra. Bondehusvinduer er vinder som er opdelt i glasset, så der er mindre glas i hver afdeling. Det kan enten være vinduer, som er opdelt med 3, 6 eller 8 glasplader.

Sidehængte vinduer

Hvis man er til det mere minimalistiske look, så skal man overveje at købe sidehængte vinduer. Det er kort fortalt et vindue, som er en rektangel, som vender opad. Sidehængte vinduer er smarte, hvis man gerne vil have muligheden for at åbne et enkelt vindue eller begge på samme tid. De giver en mulighed for, at man kan justere hvor meget man ønsker at lufte ud, samtidig med at de giver et stilrent og minimalistisk look til ens hjem.

Det vigtigste når man vælger vinduer er blot, at man vælger vinduer, som passer til ens hjem og stil.

Flere Nyheder